Catalā / Espaņol  ·  TEL. 933 751 402 · EMAIL info@escolasantaeulalia.com
Catalā / Espaņol  · 

Serveis

Gabinet d'Orientaciķ Psicopedagōgica (GOP)


L'escola impulsa l'orientació psicopedagògica des de fa molts anys. Aquest servei incorpora personal laboral que forma part del claustre, i s'integra dins l'estructura del mateix centre.

Actualment en formen part dues persones, dedicades a tasques d'orientació als mestres i famílies, i que estan en contacte amb els diferents organismes del departament d'ensenyament o altres especialistes i entitats.

El Programa d'Orientació té com a objectius i tal com diu la paraula, orientar als mestres en la seva tasca diària amb aquells alumnes que necessiten un seguiment i una atenció especial. A les famílies també se les orienta i encamina per si calgués una atenció més especialitzada.

 

Radio 'Entre Cometes ' entrevista Erica Ponce, membre del GOP.


L'Orientació psicopedagògica és el procés d'ajuda contínua a totes les persones, en tots els aspectes, amb l'objecte de potenciar la prevenció i el desenvolupament humà i lectiu de l'alumne. Dins els diferents models d'orientació possibles, la nostra escola ha optat per un model integrador, que pugui donar resposta als objectius essencials marcats pel seu ideari i Projecte educatiu.

Per tal de posar-se en contacte amb el Departament han de trucar a secretaria.